Indretningsarkitekter, boligstylister og indretningsdesignere

Mere end 20 års erfaring inden for produktion af gardiner efter kundens ønske

Er du i gang med et spændende projekt?

Hvis du allerede er eller skal i gang med et nyt spændende projekt, hvortil der kræves solafskærmning, er vi lige den leverandør, som du står og mangler. Vi vil meget gerne hjælpe dig med, at dit projekt får den helt rigtige finish ved at anvende gardiner, som passer ind i resten af designlinjen. Som arkitekt er du yderst bevidst om hvilket signal og branding som interiør udsender i bygninger og lokaler, dette gør os til den bedste samarbejdspartner da vi kan forene dine ønsker og mål i et slutprodukt som lever op til forventningerne. Grundet vores store lagerbeholdning kan vi indenfor få dage skræddersy solafskærmning som passer 100% ind i dit projekt eller opgaver, hvad enten det drejer sig om simple eller komplicerede opgaver.

Erfaring og ekspertise

Vi har som leverandør af solafskærmning i mere end 30 år stor ekspertise i denne del af dit projekt. Derudover har vi gennem deltagelse i mange større projekter opnået en solid mængde af erfaring, som vil danne grobund for et stærkt samarbejde med dig. Vi ser os selv som bindeledet mellem dine ideer og slutproduktet, da vi har mulighederne og værktøjerne til at kunne bidrage til dit projekt på den bedst tænkelige måde. Der er for os ingen ideer eller forslag som er uopnåelige, og med dine ideer og vores erfaring så bør vi sammen kunne nå målet.

Uforpligtende snak

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du står og mangler vores hjælp. Vi tager gerne en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan producere og levere den rette løsning til dit projekt.

Henvend dig allerede nu på Decolux@decolux.dk, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Loading...