Gardinforhandlere, farvehandler og mange flere

Vi skaber tilfredsstillende løsninger til dig og dine kunder!

Vi har produkterne til dig!

Hos Decolux New Line skaber vi solafskærmningsprodukter som passer lige ind i netop dine kunders hjem. Vi har et forhandlernetværk af vore produkter, som også kan blive gunstigt for din forrentning. Decolux New Line har altid fokus på, at et godt samarbejde er vejen til en sund forretning for begge parter. Dette betyder at vi blandt andet er lagerførerende på alle de udbudte tekstiler, således at produktions- og ekspeditionstiden bliver så kort som muligt. Typisk taler vi kun få dage fra du modtager bestillingen, til din kunde har det skræddersyede produkt i hånden.

Mulighederne

Decolux New Line har gennem de sidste mange år produceret solafskærmningsprodukter fra vores produktion i det midtjyske. Vi har ekspanderet flere gange over de seneste år grundet virksomhedens udvikling. Vi har altid et stort fokus på at kvaliteten af vore produkter lever op til kundernes forventninger, og vi følger derfor altid vores sortiment op med de nyeste farver, typer og modeller. Denne fokus giver dig en ekstra sikkerhed for at du altid kan tilbyde dine kunder de nyeste og mest populære produkter således at dit sortiment lever op til forventningen. Ved at etablere et samarbejde med os vil du altså fra den ene dag til den næste kunne udvide dit sortiment markant og dermed give dine kunder lige netop hvad de efterspørger. Hvis din butik eller forretning vil opnå fordele ved at udbyde solafskærmningsprodukter fra Decolux New Line, så vil vi meget gerne tage en uforpligtende snak om de muligheder som vore produkter kan give dig og dine kunder.

Henvend dig allerede nu på Decolux@decolux.dk, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.


Udprint med det samme

For at gøre det så let som muligt for dig og dine kunder har vi samlet alle vores filer digitalt. Det betyder at du altid har adgang til dem, og dermed kan vejlede og instruere såfremt der skulle blive brug for det.

Skulle du have spørgsmål, så henvend dig allerede nu på Decolux@decolux.dk, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Loading...