Om Decolux New Line

Vores kundegrundlag er gardinforhandlere, boligindretningsbutikker og farvehandlere!

Hvem er vi?

Decolux New Line er et dansk produktionsselskab af solafskærmningsprodukter, som i mere end 30 år har produceret gardiner til skandinaviske hjem. Vi er eksperter i at producere strømlinede og lækre gardiner, som via vores solide og stærke materialer sikrer kunden et produkt, der kan holde i mange år. Vores altid opdaterede produktsortiment giver vore kunder en unik mulighed for at tilbyde deres kunder lige netop det de efterspørger hvad enten det gælder Plissegardiner, Rullegardiner, Lamelgardiner, Persienner eller Myggenet.

Kvaliteten er afgørende

Vi har hovedfokus på, at kvalitet skal være til at betale sig fra, og det har gjort os til en af de største aktører på det skandinaviske marked. Vi vil aldrig gå på kompromis med kvaliteten, og det er vi overbevist om at der er kilden til vores succes. Denne høje stræben efter altid at levere det bedste produkt, har givet os den kultur at vi aldrig stiller os tilfredse med det næstbedste. Hos Decolux New Line sigter vi efter at levere skandinaviens bedste gardiner, men som samtidig er til en pris der er til at betale sig fra.

Solidt grundlag

Gennem vores solide grundlag i den midtjyske muld har virksomheden stille vokset sig større og stærkere, og vi er nu klar til at udvide vores netværk yderligere. Decolux New Line har med sine mange års erfaring det helt rigtige grundlag for at kunne bidrage til at netop dit foretagende bliver en succes.

Henvend dig allerede nu på Decolux@decolux.dk, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

 

Loading...